Norvegian, meci 25a, 4a se închide cu 4 erori valorificați testul rău în sprint, în timp ce slovacul, aur cu două zile în urmă, 6a este în ciuda 7 erori.

0 2 443

27 ianuarie 2019 – ROMA declanșat în seara asta cu o vizită și o cină informală la nivel local a doi foști Totò Perugini și Fabio Ongaro colectarea care va aduce debutul în rugby Italia Șase Națiuni, cu meciul programat sâmbătă la Murrayfield cu Scoția. Inaugurarea noilor activități comerciale ale fostului stâlp de înaltă tensiune și fosta prostituata, pub „ne-deux“, în centrul de la Roma, implicat întregul National, cu C.T. Conor O’Shea în cap.

Absent justificate, căpitanul Sergio Parisse și Leonardo Ghiraldini, a promis astăzi în liga franceză (primul proprietar în 30-33 înfrângerea Stade Francais în Toulon, al doilea în a doua jumătate substitut în victoria Toulouse Grenoble 29-16): numărul 8 albastru și Hooker se va alătura blues mâine. Rugby, a prezentat experiența turneului Șase Națiuni – Și cine știe, între un sandwich si o bere la multe blues tineri nu a sosit nici un sfat de Toto și Fabio, 164 capace în două.

Perugini invită Azzurri să facă față celor Șase Națiuni cu „pasiune, entuziasm si atitudine.“ Ongaro cred că Șase Națiuni vor vedea un mare Parisse: „Dacă este adevărat, după cum spune el, acesta va fi ultima lui, veți vedea că bătrânul … va juca un turneu mare. Anul trecut el odihnit, nu a jucat foarte mult, un Parisse mă aștept că va încheia sezonul, așa cum merită.  » Dacă Perugini și să se asigure Ongaro pe Azzurri, care va veghea asupra ei doi? „Eu încerc, dar, și așa cum au fost în domeniu, nu alerga …“ zâmbește Claudio Perruzza, secretarul de fotbal azi brad, care a fost angajat într-aventura pub.

Grupul – Comparativ cu grupul cu care O’Shea și personalul său au lucrat în trei zile de raliu din această săptămână, există doar o singură noutate: revenirea a doua linie Dean Budd, care, din motive personale, a fost înlocuit de Marco Fuser. În loc de confirmare pentru centrul debutant Marco Zanon (înlocuiește accidentat Julius Bisegni). Cu el pe echipa, de asemenea, rămâne încă un începător, al doilea rând David Sisi. Roberto Parretta  @ robertoparretta © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

12 februarie 2019 – ROMA Manuel Bortuzzo este mai bine și poate mâine va părăsi unitatea de terapie intensivă de spital San Camillo, în cazul în care el a admis în dimineața zilei de 03 februarie, la câteva ore după Eschil impuscaturi stradă și leziuni pentru „eroare“ care a avut ca rezultat un „prejudiciu complet măduvei spinării.“ În după-amiaza zilei de miercuri, a existat un moment foarte frageda. Ei au ajuns la spital o mamă și în vârstă de nouă ani ei Francis, mare pasionat de înot. „Am plecat de la cinci-cincisprezece în dimineața de la Campobasso.

Fiul meu a dorit cu orice preț pentru a aduce un salut pentru Manuel.  » Francis sa întors acasă cu autograf înotătorului și întâlnirea dintre cele două familii a fost foarte intensă. Polo pe apă Under-16 din Lecco, în cada cu alegerea M Manuel – Între timp, în orele următoare va fi ales în cazul în care centrul Manuel va începe calea lui de reabilitare. Alegerea a fost redus la trei soluții: dimineata Franco Bortuzzo, tata, împreună cu Marco Bonifazi, directorul stiintific al Fin, a vizitat Sfânta Lucia din Roma, o structură care a fost întotdeauna un simbol al sporturilor Paralimpice cu echipa sa baschet. Între mâine și poimâine, el va vizita celelalte două centre, în apropiere de Montecatone, Imola, în Motta di Livenza, în provincia Treviso, alegerea aproape de casa. Tata Franco pune, de asemenea, o condiție: „În orice caz, centrul de reabilitare vom alege va avea o piscină.“ Jurnalul VIDEO TV Valerio Piccioni  @ vaprap © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

10 martie 2019 – medalii Milan Zero, atât de mult regret, dar cu un zâmbet mare atât pentru a zecea Lisa Vittozzi ceea ce înseamnă că multe lucruri. La Campionatele Mondiale de la biatlon Oestersund (SUE), de asemenea, valabil pentru Italia nimic nu colectează duminică Chase Cupa Mondială, rămânând încă atât de amestecat, joi, la bronzul releu.

Dar Lisa Vittozzi înapoi lider global pentru minge de cristal, depășirea unei dezamăgit Dorothea Wierer (care a încheiat turul campionatului mondial în locul 20), oferind o mare demonstrație de maturitate chiar și pe o zi proastă. Trei erori în primul set, trei în al doilea: după al doilea interval de fotografiere a cursei în vederea realizării, a treizecea Sappada a fost mai mult de trei minute de la Denise Herrmann german.

La 10a de capăt se află în 2’32 „2, deoarece cu vântul dispare situat de două ori zero, în serie în picioare și returnează lunetist care a fost întotdeauna înainte de Oestersund și, de asemenea, în cursa de deschidere a acestei reexaminări, potpuriu releu . Este o destinație de plasare care nu dă medalii, dar împreună intervalul de timp a treia oară absolut și al zecelea pe schiuri (cel mai bun italian) dă încredere, chiar și pentru a permite locul 21-lea începând după erori în sprint, și mai ales de livrare înapoi la „bib galben albastru. Wierer a început cursa lor fără a forța, fie pe schiuri sau pe poligonul de tragere, unde a împușcat mai repede decât este folosit pentru a, atunci singura greseala a primului set a sosit ultimul împușcat, dar pasajul din nouă 28 „desprinderii păstrat, de asemenea, pentru podium in cursa.

Lisa Vittozzi, erori – au fost 4 afp ținte pierdute în poligonul următor (cu vânt puternic) pentru a afecta cursa, de asemenea, pentru că, după zero în prima serie în picioare, a comis alte erori in ultimele 3 și este glisat în poziția 20a cu o întârziere de 3’02“. Cei doi rivali principali ai albastru în Cupa Mondială, Mars Olsbu Roeiseland si Anastasia Kuzmina, termina pe podium, dar ambele sunt în fața italianului.

Norvegian, meci 25a, 4a se închide cu 4 erori valorificați testul rău în sprint, în timp ce slovacul, aur cu două zile în urmă, 6a este în ciuda 7 erori. Deci, acum Vittozzi duce la 764, Wierer a doua 758, al treilea 718 Kuzmina, apoi Roeiseland la 699. Lupta este larg deschisă și va relua marți doisprezece/03 (15.30) cu individul.

Un triumf, în urmărirea, pentru prima dată la Cupa Mondială este german în vârstă de treizeci de ani, un fost schior cross-country, Denise Herrmann, care este în mod clar mai rapid circuit pe schiuri, iar în această cursă combină, de asemenea, trage cu precizie mare, cu doar 2 erori, atât în ​​a treia serie. Medalie de argint Tiril Eckhoff, bronz (al doilea consecutiv) la dahlmeier german laura, bătut în sprint de la norvegiană cu 31 „de desprindere de Herrmann.

Federica Sanfilippo și Nicole Gontier, cu toate acestea, au închis 39th la 5’04 „cu 5 erori și 48th, la 5’49“, cu Lisa 8. În cele din urmă Vittozzi deveni lider Cupa Chase la 301 puncte in fata lui Dorothea Wierer la 298. VIDEO JURNAL TV ȘI LISA DORO – observaţiile Vittozzi: „a„a fost destabilizare a aduna pentru a face șase erori în primele două poligoane.

Apoi am resetat totul și am încercat să salveze situația. În cele din urmă am salvat și am scos o cursă bună, pentru a face puncte importante pentru Cupa Mondială. Mă bucur că am transformat într-o pozitiv. Există în continuare aceste curse la care mă întâmpla, eu știu potențialul meu este mult mai mare și că pot face mai mult.

Acum ne confruntăm cu următoarele curse, încercând să uite aceste primele două zile rele.  » Și Wierer spune: „Prea rău pentru a doua serie în cazul în care am făcut patru erori și patru bucle de penalizare a fost, de asemenea, insuficient. În al doilea set de pe teren a existat un fel de viscol. Este clar că opt erori sunt prea multe.

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée.